arrow_drop_up arrow_drop_down

De ICT Ruyters
Onze expertise, Uw voorsprong!

10

Enthousiaste Teamleden

23

Certificeringen

275+

Tevreden klanten

25

Jaar aan expertise

De ICT Ruyters is dé oplossingsgerichte no-nonsense ICT-partner voor bedrijven en organisaties. Gespecialiseerd in de inrichting en het beheer van 24/7 betrouwbare, (complexe) ICT-omgevingen. Optimaal georganiseerd, goed geoutilleerd en op-en-top beveiligd. Daarbij gebruikmakend van state of the art datacenters.

Dienstenpakket. De ICT Ruyters bieden een samenhangend totaalpakket voor elke zakelijke ICT-omgeving. We leveren, installeren en configureren alle benodigde hard- en software die bijdragen tot een optimaal functionerende en veilige werkomgeving

Frank de Ruyter

Oprichter & Teamleader van de ICT Ruyters, als voormalig commando en operator in een Special Forces Team weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een sterk team van professionals om je heen te hebben, waarbij ieders kwaliteiten elkaar versterken.

Teamleden die iedere dag het beste uit zichzelf willen halen en het beste voor de klant willen realiseren.


Uit mijn commandotijd neem ik mijn ervaring mee in scenariodenken en het maken van scherpe SWOT-analyses. Ik ken het belang van procesmatig en gestructureerd werken. Veiligheid is een centraal thema in mijn leven en drijfveer in mijn werk. De ICT Ruyters zijn er daarom voor u om veilige, schaalbare en toekomstproof ICT-omgevingen te realiseren.


Wilt u meer weten wat de ICT Ruyters voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Ons team

Rick

Technical/Sales/Network Engineer

Peter

Commercieel Manager

Frank

System Engineer / Back-end Developer

László

System Engineer

Rob

Servicedesk Engineer

Pepijn

Marketing / Content / Design

De ICT Ruyters kenmerken zich door vergaande expertise en dienstverlening van hoog niveau. We kennen het belang van perfectionisme en doelgerichtheid. Volgen trainingen om ons vakmanschap te vergroten. En integreren de jongste ICT-ontwikkelingen in onze aanpak, waar u als opdrachtgever direct van profiteert.

Team-Leden Extern

Fleur

Graphic Designer / Art Director

Wendy

Front-end Developer

Kom jij ons team versterken?

jij?

Skilled Sys/Network Engineer (M/V)

jij?

Stagiaire: 1e Lijns Supportdesk Medewerk(st)er (M/V)

De ICT Ruyters zijn tot in hun DNA doordrongen van het belang van goed klantcontact. Als team en bedrijf ligt onze focus op klantbelang en uw bedrijfscontinuïteit. Onze superieure technische expertise weten we steeds te koppelen aan een aangename menselijke maat: we communiceren helder, begrijpen de vraag waar relaties mee worstelen en ontwikkelen en implementeren – in antwoord daarop – pasklare gebruiksvriendelijke oplossingen.

We make IT easy

De waardering. De installatie en het beheer van eigentijdse ICT-voorzieningen vereisen vaak bij herhaling investeringen in tijd en energie. De ICT Ruyters worden zowel gewaardeerd vanwege het leveren van topkwaliteit dienstverlening en oplossingen, als vanwege het goed stroomlijnen van processen en de heldere communicatie daarover. Als relatie ervaart u steeds opnieuw dat De ICT Ruyters niet voor een “quick win” gaan, maar voor een aangename lange termijn relatie.