ICT Ruyters B.V. - Takkebijsters 17E - Breda

De ICT Ruyters
Onze expertise, Uw voorsprong!

8

Gedreven Teamleden

Certificeringen

Tevreden klanten

Jaar aan expertise

De ICT Ruyters is dé oplossingsgerichte no-nonsense ICT-partner voor bedrijven en organisaties. Gespecialiseerd op inrichting en beheer van 24/7 betrouwbare, (complexe) ICT-omgevingen. Optimaal georganiseerd, goed geoutilleerd en op-en-top beveiligd. Daarbij gebruikmakend van state of the art datacenters o.b.v. ISO én NEN normering.

Dienstenpakket. De ICT Ruyters bieden een samenhangend totaalpakket voor (bijna) elke zakelijke ICT-omgeving. Wij ontwerpen, realiseren, bouwen (door) en beheren. Wij leveren, installeren en configureren alle benodigde hard- en software die bijdragen tot een optimaal functionerende en veilige ICT Infrastructuur.

Als Oprichter & Teamleader van de ICT Ruyters, voormalig Commando én Operator in een Special Forces Team, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een sterk team van gedreven professionals om je heen te hebben. Waarbij ieders kwaliteiten elkaar versterken.


Teamleden die iedere dag het beste uit zichzelf willen halen, en alléén het beste voor onze relaties willen realiseren.
Kortom: Getting the job done!


Uit mijn 14jaar durende Commandotijd en daarmee de nodige buitenlandse missies, neem ik al mijn kennis en vaardigheden mee in scenariodenken. Dit keer alleen IT-wise. Iedere dag weer opnieuw het maken van scherpe SWOT-analyses. Wij voelen het belang van procesmatig, gestructureerd en specialistisch werken. Informeel als het kan, formeel als het moet. De balans van Veiligheid & Resultaat is een centraal thema in mijn leven én tevens drijfveer in ons werk. De ICT Ruyters zijn er daarom voor u!  Om u te helpen en ondersteunen die veilige, schaalbare en toekomstproof ICT-infrastructuur te ontwerpen, te realiseren én te onderhouden.


Wilt u weten wat wij, met ons Team van gedreven ICT Ruyters, voor u kunnen betekenen?
Neem nog vandaag, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

Ons team van "ICT Ruyters"

László

System & Network Engineer

Naeel

Security Analist

Angelique | Office Manager
Officemanager
Martin Klomp

Martin

Tech / Sales Engineer

Taha | Servicedesk Mdw

Taha

Servicedesk Engineer

HR-Adviseur

Marketing / Communicatie / Design

Jij als Tech-Teamlid?

Supportdesk Engineer

Bevlogen Servicedesk Medewerk(st)er (M/V)

Jij als Sales-Teamlid?

Salesdesk Engineer

Chiefs Zen Officers

Chief Zen Officers

Jij als HBO Stagiair(e)?

Sales  /  Tech  /  Dev  /  Marketing

Bevlogen Servicedesk Medewerk(st)er (M/V)
Sales  /  Tech 

Het Team van ICT Ruyters kenmerken zich door vergaande expertise en dienstverlening op hoog niveau. We kennen het belang van perfectionisme en doelgerichtheid. Wij blijven trainen, testen en (door)ontwikkelen om ons vakmanschap, iedere dag opnieuw, te vergroten. Wij integreren onze ruim 25jaar Civiel én Militaire ervaringen, i.c.m. de jongste ICT-ontwikkelingen, in onze doel- & resultaatgerichte aanpak. U plukt hier als opdrachtgever direct de vruchten van.

-- Onze Expertise, Uw voorsprong --

Graphic Designer / Art Director

Wendy

Front-end Developer

De waardering. Het ontwerp met installatie en het beheer van eigentijdse ICT-voorzieningen vereisen, vaak bij herhaling, investeringen in tijd, geld en energie. Het Team van ICT Ruyters wordt zowel gewaardeerd vanwege het leveren van topkwaliteit dienstverlening en oplossingen, als vanwege het goed stroomlijnen van processen en de heldere communicatie daarover. Als relatie ervaart u steeds opnieuw dat uw Team van ICT Ruyters niet voor die “quick win” gaan, maar voor een aangename "long term" relatie.

-- Samen bouwen, aan het hogere doel! --