Hosted Exchange

Technologie is een van de meest noodzakelijke componenten van de bedrijfsinfrastructuur geworden. Servers kunnen bijna elk stysteem hosten, met een van de meest voorkomende is e-mail. Steeds meer bedrijven maken de overstap naar Hosted Exchange (HE).

Wat is Hosted Exchange?
Microsoft Exchange is in de eerste plaats een berichtensysteem. Het biedt bedrijven een aantal diensten, waaronder e-mail, agenda, taakbeheer, adressenlijsten etc. Wanneer Exchange geintegreerd wordt in het bedrijf, is er toegang mogelijk vanaf elke locatie.

Veel bedrijven die overgaan op hosted exchange kunnen kiezen om het lokaal te hosten of via de cloud. Vaak heeft MKB niet de lokale optie omdat dit vrij duur is. Daarnaast is er een fysieke server nodig en een ruimte met de juiste ventilatie. Veel bedrijven (waaronder MKB) host daarom via cloud-gebaseerde systemen.

Om een betrouwbaar product aan te bieden aan bedrijven van elke omvang, zijn er IT-bedrijven die Hosted Exchange aanbieden. Jouw IT-partner is dan jouw leverancier, die ruimte beschikbaar maken op een locatie om te hosten. Hier wordt de Hosted Exchange uit opgezet en beheerd.

Wat zijn de mogelijkheden?


Het biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijgt u de beschikking over een ingebouwde virus-, malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. Ook is het mogelijk om met meerdere maildomeinen en organisaties binnen een pakket te werken. Bovendien beschikt u over mobiele toegang, waarmee u gemakkelijk uw e-mailcontactpersonenagenda en taken kunt raadplegen.
Altijd en overal beschikbaar

iMac exchange 2016

Als u beschikt over een internetverbinding dan kunt u met een paar klikken bij al uw gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor uw PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync (smartphone en tablet). U heeft bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc).
Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteuenen) HE te gebruiken. U kunt zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan uw mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2016 Outlook Web App, kunt u nu ook werken op uw smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.

iMac exchange, agenda's, contacten en taken

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2016 deelt u eenvoudig: e-mailstakencontactpersonen en agenda's. Zo kan uw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van uw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.

 

Welke functies heeft Hosted Exchange?


vink Uw data in Nederland
 Gezamelijke opslag
 Meerdere domeinnamen toevoegen
 Delen van mailboxen, agenda's
 Push Mail
 Outlook Web App
 ActiveSync (smartphone, tablet)
 SSL encryptie
 Dagelijkse Backup
 30 dagen verwijderde items herstellen
Reactie plaatsen