FunnelPay is dé betalingswijze voor ClickFunnels
11 juni 2020 
1 min. leestijd

FunnelPay is dé betalingswijze voor ClickFunnels

FunnelPay zorgt ervoor dat jij meer bereik krijgt door de welbekende betaalmethodes iDEAL en Bancontact beschikbaar te maken de Nederlandse én Belgische markt. Deze betaalaanbieder maakt het mogelijk om betaalpagina’s naar eigen smaak in te richten, dit geld voor: One Step Order, Two Step Order én Upsell pagina’s.

FunnelPay is het als eerste in Nederland gelukt om een volledig betalingssysteem te realiseren zonder een doorverwijzing naar een externe betalingsaanbieder.
Hierdoor geef jij jouw bezoekers een betere online shop ervaring. Betalingen worden eenvoudig aangeboden zoals bezoekers gewend zijn, zonder doorverwijzing naar onbekende betalingsaanbieders.
De integratie biedt een betere klanttevredenheid en direct een stijgende omzet.


Meer informatie? Wij bieden een demo voor FunnelPay.


Wat zijn de voordelen van FunnelPay?

  • Volledig geïntegreerd in ClickFunnels.

FunnelPay is speciaal ontwikkeld voor ClickFunnels en geen ander platform. Bij andere betaalaanbieders wordt iDEAL en Bancontact gebruikt d.m.v. een doorverwijzing naar een externe pagina. Wanneer gebruik wordt gemaakt van FunnelPay vindt de betaling binnen ClickFunnels plaats.

  • Alle betalingsinformatie is beschikbaar in ClickFunnels.

Aangezien FunnelPay altijd binnen ClickFunnels blijft, is ‘alle’ betaalinformatie zichtbaar in ClickFunnels. Hierdoor staan alle gegevens centraal en niet verspreid bij verschillende partijen.

  • iDEAL en Bancontact, zodat bezoekers eenvoudig kunnen betalen.

De betaalaanbieder FunnelPay geeft jou de mogelijkheid om bezoekers te laten betalen met de meest betrouwbare betaalmethodes van Nederland en België. Funnelpay biedt iDEAL, Bancontact en Credit Card in de integratie ter beschikking. Hierdoor zal jij direct meer conversie krijgen en betere klanttevredenheid.

  • De ‘One Click Upsell’ voor zowel iDEAL als Bancontact voor jouw eigen Upsell pagina.

In deze optie onderscheidt FunnelPay zich van andere betaalaanbieders in Nederland voor ClickFunnels. Wanneer een bezoeker een product heeft gekocht in de Salesfunnel, kan jij deze bezoeker na de aankoop een Upsell aanbieden. Wanneer gebruik wordt gemaakt van FunnelPay kan de koper met één klik direct het upsell product aankopen. Dit resulteert in een hogere omzet en snellere verkoop.

  • Laat betalingen iedere maand terug komen met Subscriptions.

FunnelPay biedt ook de mogelijkheid om producten aan te bieden op een abonnementsbasis. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat er maandelijkse kosten gemaakt kunnen worden en niet alleen eenmalige kosten. Daardoor kun je een lagere drempel creëren voor de bezoeker om een product aan te schaffen.


Heb jij interesse in de FunnelPay integratie?

FunnelPay