Acronis Backup
Backup & beveiliging voor Microsoft Office 365

De misvatting die veel bedrijven hebben is dat Microsoft een volwaardige gegevensbescherming en gegevensretentie biedt voor Office 365. De realiteit is echter dat data, als e-mails, bijlagen en gedeelde bestanden, niet zijn beschermd tegen de meest voorkomende problemen voor dataverlies: van het per ongeluk verwijderen van bestanden tot een geavanceerde malware-aanval.

Daarbij komt dat Microsoft slechts minimale opties biedt om verloren, verwijderde of beschadigde Office 365 data te herstellen.

Met Acronis Backup beveilig en backup je de Office 365 data van je klanten. Met de Acronis cloud-to-cloud backup-oplossing voor Office 365 zijn je klanten compliant en verzekert van gemakkelijke toegang tot backups en een snelle hersteltijd (Recovery Time Objective).

Download Whitepaper

6 kwetsbaarheden in Office 365 databescherming

Voorkom dataverlies in Office 365!

Lees hier hoe je de zwakheden kunt verhelpen met één oplossing .

BACKUP OFFICE 365 EXCHANGE ONLINE

Maak een backup van alle Microsoft Exchange Online e-mails, bijlagen, contacten, taken, kalenders en gedeelde en gearchiveerde postvakken. Met Acronis Backup herstel je snel en eenvoudig alle data. Daarbij heb je de mogelijkheid om e-mailinhoud te bekijken, bijlagen te downloaden of e-mails rechtstreeks vanuit de backup te verzenden.

BACKUP OFFICE 365 ONEDRIVE FOR BUSINESS

Backup bestanden en mappen uit OneDrive for Business. Herstel gemakkelijk alle benodigde gegevens, inclusief toegangsmachtigingen. Acronis Backup biedt de mogelijkheid om bestanden rechtstreeks uit de backup te downloaden en deze direct te gebruiken.

BACKUP OFFICE 365 SHAREPOINT ONLINE

Backup site collections, team sites, communication site en alle instellingen voor toegangsmachtigingen uit SharePoint Online. Herstel gemakkelijk en snel kritieke bestanden met granulair herstel. Ook SharePoint bestanden zijn direct uit de backup te downloaden.

Acronis

Office 365 Backup

WAAROM ACRONIS BACKUP?

COMPLIANCE

Met Acronis Backup zijn je klanten compliant met de wettelijke voorschriften, zoals de AVG of GDPR.

Bewaarplicht
Heb je een bewaarplicht door ISO- of NEN-certificeringen, dan ben je met de dataretentie van Microsoft van maximaal 90 dagen niet compliant. Acronis Backup bied je de mogelijkheid om per mailbox te bepalen welke dataretentie noodzakelijk is.

AGENT IN BEVEILIGDE ACRONIS CLOUD

Acronis maakt gebruik van een agent die draait in de beveiligde Acronis Cloud. Hierdoor maak je gebruik van een vereenvoudigde configuratie en heb je geen werk aan onderhoud.

GRANULAIR HERSTEL

Acronis maakt gebruik van een agent die draait in de beveiligde Acronis Cloud. Hierdoor maak je gebruik van een vereenvoudigde configuratie en heb je geen werk aan onderhoud.

BRICK LEVEL RESTORE

Met brick level restore kun je gemakkelijk één specifieke e-mail of bijlage opzoeken in de backup en herstellen.

ÉÉN OPLOSSING VOOR ALLE MICROSOFT OMGEVINGEN

Bescherm alle Office 365 data van je klanten, of deze nu lokaal staat of wordt gehost in een private of public cloud. Daarbij beschermt Acronis Backup Microsoft virtual machines die draaien op Hyper-V, Windows servers, desktops en mobiele apparaten.

HULP NODIG?

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!